Winterse bierproeverij met de smaken van wild

𝗨𝗣𝗗𝗔𝗧𝗘! i.v.m. de huidige coronamaatregelen kan dit evenement helaas niet plaats
vinden op deze datum. Mensen die gereserveerd hebben wordt contact mee gezocht
voor een alternatieve datum.
---------------------------------------------
Op woensdag 17 november hebben we iets nieuws...
𝗪𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀𝗲 𝗯𝗶𝗲𝗿𝗽𝗿𝗼𝗲𝘃𝗲𝗿𝗶𝗷 𝗺𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝘀𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝘄𝗶𝗹𝗱. 🐗

Wat houdt dat in?
We serveren dan 5 kleine wildgerechten met bij ieder gerecht een bijpassend biertje.

Kosten bedragen €𝟯𝟴,𝟱𝟬 𝗽.𝗽. en alleen op reservering! Wees er dus snel bij want VOL=VOL 🤤
Reserveren kan via ons contactformulier of via e-mail.


Muziek in de Brouwerij - Big Bo

Bo Brocken (1966, artiestennaam: Big Bo) speelt al meer dan 30 jaar zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar, snare drum, hi-hatt en bassdrum. In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’20, ’30 en ’40 waarbij onversneden en vaak obscure Delta Blues de boventoon voert. Emotionele akoestische Blues, vlotte Ragtime en doorleefde Delta Blues, songs vol bezieling gebracht, worden doorspekt met virtuoos spel op slide-gitaar en rudimentair fingerpicking-werk.
Big Bo wint in 2015 de eerste prijs in de categorie solisten/duo’s, tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge, de belangrijkste prijs voor Nederlandse Blues artiesten. In januari 2016 vertegenwoordigt Big Bo ons land tijdens de International Blues Challenge in Memphis USA, waar hij uit 2400 wereldwijde inschrijvingen de halve finale haalt, samen met 31 andere solisten/duo’s. Aansluitend verzorgt hij een uitstekende tournee langs de Juke Joints in Mississippi, daar waar het allemaal ooit begon.
Eind december 2015 verschijnt ook de nieuwe solo-cd “Traveling Riverside“. Dit 15 nummers tellende album kenmerkt zich door het integere en pure karakter ervan; Big Bo vindt het belangrijk om te laten horen hoe hij in al zijn puurheid klinkt en met dit album wilde hij het gevoel creëren van een live optreden. In 2016 wordt het album uitgeroepen tot Best Dutch Blues CD 2015. Big Bo heeft inmiddels 12 authentieke blues nummers uitgebracht op de nieuwe CD: getiteld “Preaching The Blues”, met muziek uit zijn nieuwe, gelijknamige theatervoorstelling. Deze voorstelling zal de komende jaren nog te zien zijn in de theaters en luistercafe’s.
Big Bo heeft zich verschillende stijlen binnen de Blues eigen gemaakt, van de noordelijke Chicago Blues tot diep in de Delta, van de Slave Hollers tot Gospel en Spiritual en van opwekkende Georgia Ragtime en Piedmont style tot swingende New Orleans Hokum. Nummers van onder meer Charley Patton, Muddy Waters, Robert Johnson, Skip James, Bukka White, maar ook Sister Rosetta Tharpe, Brownie McGhee, Blind Willie McTell en vele anderen worden op bezielde wijze vertolkt, waarbij de intentie en emotie van de authentieke Blues steeds bewaard blijft.
Het is fascinerend om te zien hoe deze man één wordt met zijn muziek. In het eigen werk, maar ook in de vertolkingen van traditionals klinkt altijd de eigen hand door en dat maakt Big Bo tot een unieke artiest. Daarnaast is Bo ook een uitstekend verteller en tijdens zijn optredens voorziet hij de muziek van de mooiste verhalen, anekdotes en gebeurtenissen uit de tijd van weleer.


Muziek in de Brouwerij - The Don Diego Trio

Uit Italie...ja Italie! En dan ook nog Sicilië. En dan ook nog Don Diego…
Je zal bijna iets gaan denken.
Doe maar niet want het is gewoon Stevige Roots, Americana, Hillbilly, Vette Rockabilly en Stampende Honkeytonkers. En hoe!
Speelde o.a. met BB King, Brian Setzer en The Paladins.


Muziek in de Brouwerij - Los Jackpots

Tijuana’s undispute kings of 50’s R&B!!
https://youtu.be/QjtzvdEDO34

MAAK HIER UW RESERVERING
Openingstijden
Maandag en dinsdag | gesloten
Woensdag en donderdag | 15:00 - 23:00
Vrijdag en zaterdag | 15:00 - 00:00
Zondag | 15:00 - 22:00
Telefoon
(+31) 6 16 49 90 70
Adres
Nieuwstraat 6
5301 EW Zaltbommel
Gelderland